Tysk Weissbier

Weissbier
Beersmithrecept
Style: Weizen/Weissbier
TYPE: All Grain
Speidel Braumeister 20 liter

Recipe Specifications
--------------------------
OG: 1,054
FG: 1,010
Alk Vol%: 5,8%
Estimated Color: 6,7 EBC
Estimated IBU: 10,3 IBUs
Boil Time: 60 Minutes

Ingredients:
------------
3,60 kg               Wheat Malt, Pale          
1,90 kg               Pilsner               
23,00 g               Hallertauer Hersbrucker [4,10 %] - Boil 60 min
10,00 g               Hallertauer Hersbrucker [4,10 %] - Boil  5 min
1,0 pkg               Weihenstephan Weizen (Wyeast Labs #3068)

----------------------------
Syrarast      25,00 l of water    44,0 C        30 min        
Proteinrast                       52,0 C        20 min        
Försockringsrast 1                62,0 C        30 min        
Försockringsrast 2                67,0 C        30 min        
Utmäsk                            78,0 C        15 min        

Sparge: Fly sparge with 5 l water
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s