Amerikansk IPA

Brygginstruktion Amerikansk IPA
Beersmithrecept
Style: American IPA
TYPE: All Grain

Recipe Specifications
--------------------------
Estimated OG: 1,066 
Estimated FG: 1,015
6,7% Alk Vol&
Estimated Color: 17,3 EBC
Estimated IBU: 82,0 IBUs
Boil Time: 90 Minutes

Ingredients:
------------
Amt                   Name                                    
5,10 kg               Pale Malt              
0,25 kg               Carared 
0,25 kg               Pale Crystal Malt 
0,25 kg               Wheat Malt
65,00 g               Cascade [5,50 %] - Boil 90,0 min            
30,00 g               Amarillo Gold [8,50 %] - Boil 60,0 min  
30,00 g               Cascade [5,50 %] - Boil 15,0 min         
50,00 g               Cascade [5,50 %] - Boil 5,0 min          
1,0 pkg               American Ale II (Wyeast Labs #1272) 
30,00 g               Cascade [5,50 %] - Dry Hop 5,0 Days      
20,00 g               Amarillo Gold [8,50 %] - Dry Hop 5,0 Day 
----------------------------
Name              Description                             
Mash In 25,00 l of water and heat to 67,0 C     67,0 C        90 min        
Mash Out Heat to 77,0 C over 10 min             77,0 C        10 min        

Sparge: Fly sparge with 5,00 l water at 72,0 C
Speidel Braumeister version 20 liter
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s