Brommösundslager (# No. 002)

Brommösundslager (# No. 002) flask- och fattappad

Dortmunder Export, All Grain

Fat/flaskvolym: 22,3 l

Uppmätt OG: 1,055 , 8,9 EBC, IBU: 27,9

Koktid: 60 Minuter

Ingredienser:

4,53 kg Pilsner (Weyermann) (3,3 EBC) 81,5 %

1,03 kg Munich I (Weyermann) (14,0 EBC) 18,5 %

20 g Northern Brewer [10,60 %] – Kok 60 min 22,1 IBU

0,4 ml Protafloc (Kok 15 min)

15 g Hallertauer [5,70 %] – Kok 15 min 4,0 IBU

10 g Hallertauer [5,70 %] – Kok 5 min 1,1 IBU

10 g Saaz [3,50 %] – Kok 5 min 0,7 IBU

SafLager West European Lager S-23

Inmäsk  67 C  i 60 min, utmäsk 77 C i 10 min

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s