Brommösundslager (# No. 002) flask- och fattappad
Fat/flaskvolym: 22,3 l
Uppmätt OG: 1,055 , 8,9 EBC, IBU: 27,9
Koktid: 60 Minuter
Ingredienser:
4,53 kg Pilsner (Weyermann) (3,3 EBC) 81,5 %
1,03 kg Munich I (Weyermann) (14,0 EBC) 18,5 %
20 g Northern Brewer [10,60 %] – Kok 60 min 22,1 IBU
0,4 ml Protafloc (Kok 15 min)
15 g Hallertauer [5,70 %] – Kok 15 min 4,0 IBU
10 g Hallertauer [5,70 %] – Kok 5 min 1,1 IBU
10 g Saaz [3,50 %] – Kok 5 min 0,7 IBU
SafLager West European Lager S-23
Inmäsk 67 C i 60 min, utmäsk 77 C i 10 min
Annonser